OVER ONS

Welkom bij ISEA Sport Management.

ISEA is een jong & dynamisch managementbureau dat atleten ondersteunt en adviseert bij het uitbouwen van hun sportieve carrière.

Met ISEA vormen we een platform waar atleten terecht kunnen voor talentvertegenwoordiging en sportieve begeleiding. Het creëren van een platform zorgt ervoor dat atleten een beroep kunnen doen op een vangnet en netwerk van professionals. Al onze partners zijn experts in hun vakgebied en geven op een gedegen en professionele manier hun advies. 

Een persoonlijke benadering en begeleiding is essentieel en vormt de basis van een succesvolle omkadering. 

Bouwen aan dromen, het schrijven van geschiedenis, ieder op zijn manier, daar streven we bij ISEA naar.

 

                                                         "Hard work beats talent when talent doesn't work hard"

 

Alexander van der Heijden

Alexander begeleidde als advocaat al enkele spelers in hun voetbalcarrière. Na een passage als jurist bij een Belgische eersteklasseclub, besloot hij om samen met ISEA in zee te gaan. Met zijn professionele aanpak en zijn specifieke kennis op fiscaal en juridisch vlak vormt hij de perfecte match met het uitgebreide sportnetwerk van ISEA.

 

Yannick Prevost

 

Yannick begon jaren geleden aan zijn carrière als jonge wielrenner. Na menige uren in het zadel en achter de boeken doorgebracht te hebben behaalt hij zijn master diploma lichamelijke opvoeding / sportmanagement aan de Vrije Universiteit Brussel. In 2012 kiest hij resoluut om als makelaar aan de slag te gaan en behaalt hij zijn diploma “Certified riders agent” van de UCI en alle nodige licenties om officieel makelaar te zijn. 

 

Jef van den Bosch

 

Jef richtte in 2008 het managementbureau ISEA op en werd de vertrouwensman van onder andere Nick Nuyens, Wouter Weylandt, Mario Aerts, Frederik Willems, Bjorn Leukemans en anderen. Door de jaren heen groeide ISEA uit tot een gevestigde waarde in het internationale wielerpeleton en bouwde Jef een netwerk uit dat nodig is voor een optimale begeleiding van atleten . De nood aan een solide platform voor topsporters is de basis van het ontstaan van ISEA.